Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο ο πρώην υπουργός και τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, για παρακολούθηση του κινητού του με το λογισμικό «Predator».

Στις 10 το πρωί αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρου Ντογιάκου γίνεται προκειμένου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταγγείλει πως παρακολουθούταν και το τηλέφωνο του βουλευτή και πρώην υπουργού Χρήστου Σπίρτζη.

Την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκε στον Άρειο Πάγο αποτελούσαν ο Μιχάλης Καλογήρου, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και νυν διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος ο Χρήστος Σπίρτζης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και ο Γιώργος Σάρτης, επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλαν ότι το κινητό του Χρήστου Σπίρτζη είχε παγιδευτεί με το Predator και είχε δυο φορές επιχειρηθεί να παρακολουθηθεί, τον Νοέμβριο του 2021. 

Πηγή: madata.gr