Στην Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον του Χριστόφορου Ζαραλίκου μετά από βίντεο που ανήρτησε ο κωμικός με το οποίο τον συνέκρινε με τον Αδόλφο Χίτλερ. 

«Ποτέ δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου»  ανέφερε ο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων προσθέτοντας ότι αναμένει από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να αντιδράσουν.

Η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης έχει ως εξής:

«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω «ανεβάσει» ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα.

Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.

Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη.

Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».

Το επίμαχο βίντεο που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη:

«Άδωνι! Και τώρα δεν σε λέω αρσενική Εύα Μπράουν, σε λέω Άδωνι και σε κοιτάζω στα μάτια. Από το ZaraleaksTV και όλα τα μανάρια, επειδή μας είσαι ιδιαιτέρως μισητό πρόσωπο, σου δίνουμε την εξής ιδέα για του χρόνου: επειδή, όπως κατάλαβα και από τις αναρτήσεις στο Twitter, εσένα σου αρέσει πάρα πολύ να τον βγάζεις έξω, να δεις ποιος τον έχει μεγαλύτερο τον κόσμο, επειδή συνέχεια κάνεις αναρτήσεις ”εμείς είχαμε τον περισσότερο”, αν θες του χρόνου να έχεις ακόμα περισσότερο κόσμο από όσο είχες φέτος, βγάλε ανακοίνωση, πως θα κόψεις σε ζωντανή σύνδεση, παρουσία του κοινού, τον λαιμό σου. Θα γεμίσεις το ΟΑΚΑ. Πραγματικά στο έχω και σε εικόνα», είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και έδειξε και ένα σκίτσο στο οποίο απεικονίζεται ο Αδόλφος Χίτλερ να αυτοπυροβολείται.

Πηγή: madata.gr