Η Μιμή Ντενίση εξέφρασε την έντονη αντίθεση της, για τις θεατρικές παραστάσεις που το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού, προβάλλονται διαδικτυακά.

Η ηθοποιός σε ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έγραψε:

“Μια μεγάλη κουβέντα βλέπω έχει αρχίσει στα ΜΜΕ για το αν πρέπει να παίζονται οι παραστάσεις διαδυκτιακά. Εγώ λοιπόν λέω όχι. Καταλαβαίνω πως πολλοί θέλουν να προσφέρουν ψυχαγωγία στον κόσμο αλλά υπάρχουν ατελείωτες σειρές κ ταινίες που κυκλοφορούν νόμιμα φυσικά κ καλύπτουν αυτή την ανάγκη. Η μαγεία του θεάτρου έχει να κάνει με την σχέση ηθοποιού θεατή..

Οι παραστάσεις δεν δείχνουν ποτέ καλές έτσι όπως γυρίζονται. Είναι άλλα τα φώτα του θεάτρου, άλλο το παίξιμο, άλλο το timing. Θα έπρεπε κατ ‘εμε αν είναι να παιχτούν διαδικτυακά να έχουν γυριστεί ειδικά.. κινηματογραφικά. Και επιπλέον είναι άδικο για τους ηθοποιούς του θεάτρου.. Είναι που είναι τόσο δύσκολο κ επισφαλές σαν επάγγελμα, μην το αποτελειώσουμε!! Και επίσης βλέπω ανησυχητικά φαινόμενα πειρατείας.. Όπως αυτό που έγινε με την Ευτυχία.. Και κάποιοι το υπερασπίζονται κι άλας!!!

Τα πνευματικά δικαιώματα πρέπει να μάθουμε να τα σεβόμαστε σ’ αυτή την χώρα. Όπως και όλους τους καλλιτέχνες και παραγωγούς που πασχίζουν για ένα υψηλό επίπεδο σε εποχές τόσο δύσκολες!! Ας μην τα αντικαταστήσουμε όλα με το internet”.

Πηγή: thestival.gr