Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης «απάντησε», την ίδια μέρα, σ’ εκείνους που του αφαίρεσαν την επίδοση 8.40μ. και με άλμα στα 8.41μ., και έχει ξανά την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.
Η απόφαση της World Atlhetics να «ακυρώσει» την μεγάλη επίδοση του Μίλτου Τεντόγλου στο Τορούν λόγω… χρώματος παπουτσιών τρέλανε όλο τον κόσμο.

«Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8.40μ. γιατί μπορώ να κάνω ένα ανάλογο όποτε θέλω» είχε δηλώσει σήμερα το πρωί ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και λίγο αργότερα, για την ακρίβεια μερικές ώρες αργότερα, επιβεβαίωσε ότι είναι σε θέση να κάνει πράξη όσα υπόσχεται.

Η κορυφαία επίδοση στον κόσμο είναι λοιπόν ξανά στα… χέρια του τεράστιου Τεντόγλου, ο οποίος το’ πε και το’ κανε. Με άλμα στα 8.41 μ. έδειξε σε όλο τον κόσμο ότι μπορεί να «πετάξει» ακόμα κι έξω από το… σκάμμα αν χρειαστεί, γιατί πολύ απλά είναι ο κορυφαίος στο αγώνισμα του.

Θα πρέπει μάλιστα εδώ να σημειωθεί πως ο Έλληνας Ολυμπιονίκης είχε κι άλλα μεγάλα άλματα καθώς έκανε αρχικά 8.32μ. συνέχισε με 8.37μ. στη δεύτερη προσπάθεια ενώ στην τρίτη έκανε 8.36μ. Στην τέταρτη προσπάθεια πέτυχε το 8.41μ. και φυσικά έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος.

Η συγκεκριμένη επίδοση του Τεντόγλου έγινε σε μίτινγκ στο Λιεβέν και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μίλτος, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σ’ εκείνους που ακύρωσαν όχι μόνο την επίδοσή του, αλλά και κάθε έννοια λογικής

Πηγή: madata.gr