Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο Γιώργος Τσίπρας στα Μέγαρα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαρέων από κατοίκους της Νέας Περάμου που βρίσκονταν έξω από το δημαρχείο, διαμαρτυρόμενοι κατά της δημιουργίας δομής υποδοχής μεταναστών – προσφύγων στη Νέα Πέραμο.

Ο Γιώργος Τσίπρας κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του αποδοκιμάστηκε από παρευρισκόμενους εκτός του δημαρχείου, τη στιγμή που έκανε λόγο για την ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών, αλλά με σχέδιο και έπειτα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, όπως διευκρίνισε, σύμφωνα με το megaratv.

Στη συνέχεια, όπως θα δείτε και στο βίντεο, όταν ο βουλευτής βγήκε εκτός της αίθουσας, μερίδα κόσμου τον προπηλάκισε έντονα και ο ίδιος αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει υπό αστυνομική συνοδεία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση του στο Facebook κατηγόρησε την κυβέρνηση και τόνισε πως η επίθεση σε βάρος του έγινε από ακροδεξιούς.

Έκανε λόγο για οργανωμένη ομάδα ακροδεξιών που του επιτέθηκε έξω από το δημαρχείο στα Μέγαρα ενώ ήταν ο μοναδικός βουλευτής της περιοχής που πήγε στο δημοτικό συμβούλιο.

«Έξω από το Δημαρχείο δέχτηκα επίθεση και προπηλακισμούς από ομάδα ακροδεξιών, επίθεση οργανωμένη και προετοιμασμένη από πριν. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Η ΝΔ αφού εξέθρεψε την Ακροδεξιά και τις συμπεριφορές μίσους κρύβεται και σήμερα πίσω από αυτές μπροστά στα αδιέξοδα της μεταναστευτικής της πολιτικής» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσίπρας.

Πηγή: thestival.gr