Η τηλεοπτική Βάνια από το “Καλό Μεσημεράκι” μίλησε για την επιτυχία της εκπομπής αλλά και για τον φίλο και συνεργάτη της, Νίκο Μουτσινά, σε συνέντευξή της στο περιοδικό “TV Κους Κους”.

“Από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά ξεκινάμε. Ξεκινάμε πιο νωρίς από ότι συνήθως αλλά δεν έχω συγκεκριμένη ημερομηνία πρεμιέρας. Από τα τέλη Αυγούστου θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία, θα κάνουμε τις αλλαγές μας, θέλουμε να βελτιωθούμε να δείξουμε νέα πράγματα” τόνισε η Ματίνα Νικολάου.

“Δεν έχω πρόταση για άλλη εκπομπή. Η Βάνια είναι του Νίκου. Δεν πάει σε άλλη εκπομπή. Είναι δεδομένο αυτό. Έχω δεχτεί να κάνω τη Βάνια σε διάφορα events, εκπομπές αλλά δεν είναι αυτός ο δρόμος της. Όταν σταματήσει,θα σταματήσει. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί βέβαια μέχρι τότε” ανέφερε η ηθοποιός. “Όταν δουλεύεις με τον κολλητό σου, υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα, παρεξηγήσεις. Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια. Είμαστε πάρα πολύ καλά, σκεφτόμαστε ιδέες, το αγαπάμε πολύ όλο αυτό, οπότε είναι ευτυχία το να δουλεύω με τον Νίκο” πρόσθεσε.

Πηγή: thestival.gr