Επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Super League.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, στην τηλεδιάσκεψη της λίγκας, όλες οι ομάδες συμφώνησαν αρχικά στα θέματα ημερησίας διάταξης που αφορούσε την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τις συνθήκες που θα συνεχιστεί, τα συμβόλαια, την επόμενη χρονιά και άλλα σχετικά θέματα. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού στη δική του πρωτολογία, φανερά εκνευρισμένος, επιτέθηκε στον Ιβάν Σαββίδη.

«Να παίξουμε, όπως άλλωστε το θέλει και η UEFA. Οι προπονήσεις να αρχίσουν στις 5 Μαΐου. Να βοηθήσουμε οικονομικά όλες τις μικρότερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό», είπε αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ενώ στην επισήμανση του Μηνά Λυσάνδρου, πως απουσιάζει ο Ιβάν Σαββίδης, συνέχισε: «Δεν είναι παρών γιατί είναι Ρώσος και είναι στη Ρωσία. Είναι παρών είτε μέσω του skype, είτε μέσω του Open. Είναι εκεί ο κ. Γκαγκάτσης που κάνει τη βρώμικη δουλειά».

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Μάκη Γκαγκάτση, που ενοχλημένος για την προσωπική επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη απάντησε, όπως γράφει το ethnos.gr: «Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί όπως και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη, που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης».

Στελέχη του ΠΑΟΚ σχολίαζαν καυστικά πως «ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού τα είχε γραμμένα όσα είπε για να διοχετευτούν γρήγορα».

Πηγή: thestival.gr