Σάλο προκάλεσε πριν από λίγες μέρες το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Μάνος Παπαγιάννης.

Στο βίντεο ο  ηθοποιός φαίνεται να χρησιμοποίησε ένα φίλτρο με τίτλο “Gay Meter” και δέχτηκε δεκάδες σχόλια που στην πλειοψηφία τους τον χαρακτήριζαν ομοφοβικό.

Ο ίδιος απάντησε μέσω νέας ανάρτησης που έκανε στο instagram κάνοντας χρήση ρήσεων του Πυθαγόρα και του Ουμπέρτο Έκο.

“Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά έστω κι αν πρόκειται να σε κακολογήσουν. Ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος… (Πυθαγόρας). Όποιος δεν μπορεί να διακρίνει την ειρωνική μου διάθεση ως προς την χαζό εφαρμογή που σου λέει πόσο γκέι είσαι!!!!!!!!!! Τότε πρέπει να διερωτηθεί κατά πόσο έχει γίνει και ο ίδιος θύτης.. Ίδιος με αυτούς που τον πλήγωσαν και κατακερμάτισαν την ψυχούλα του.. Δυστυχώς έχουμε την τάση να θυμόμαστε τα άσχημα που μας έχουν συμβεί.. Άλλωστε τι αφήνει ένα φιλί;;; οι πληγές όμως αφήνουν σημάδια.. Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση ρατσισμού γιατί πολύ απλά αδυνατώ να καταλάβω την διαφορετικότητα!!! Είμαστε όλοι ίσοι όλοι άνθρωποι κι εγώ πιστεύω σε σένα άνθρωπε αλλιώς η ζωή θα ήταν ανυπόφορη.. Όσο για τους τηλεεισαγγελείς… Θα τους θυμίσω τα λόγια του Ουμπέρτο Εκο (μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς απ τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση) Υ. Γ. Σε αγαπώ άνθρωπε ακόμα κι όταν ανέντιμα σχολιάζεις τα παιδιά μου…”, ανέφερε ο ηθοποιός στην απάντησή του.

Πηγή: thestival.gr