Το… κουμπί του Άδωνη Γεωργιάδη φαίνεται πως πάτησε ο Νίκος Φίλης, μιλώντας για «κάμψη της δημοκρατίας», αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, με αποτέλεσμα η συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN να πάρει «φωτιά».

«Οι υποκλοπές και η κάμψη της δημοκρατίας στη χώρα μας, θα τις πληρώσει η κυβέρνηση», είπε ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την έκρηξη του υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος απάντησε: «Κάμψη της δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας σας να γράφουν «Μητσοτάκη αυτό» και εσείς να γελάτε σαν χάνοι από κάτω. Αυτό είναι κάμψη της δημοκρατίας. Ντροπή σας κύριε. Κάνατε τις ορντινάτσες του Πούτιν, τις κάνατε στη νεολαία σας. Ορντινάτσα του Πούτιν, ντροπή σου. Ολόκληρη νεολαία έβαλε τον Πούτιν να βρίζει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Φίλης, είπε: «Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας, εντάξει», για να του πει ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα τα πούμε στην κάλπη όταν θα σας τιμωρήσει ο λαός γι’ αυτά τα αίσχη. Άντε πήγαινε πάρε κανά καφέ στο Πούτιν, που θα μας μιλήσεις εσύ για κάμψη της δημοκρατίας, κομμουνιστή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 24:48” του βίντεο:

Πηγή: madata.gr