Δηλώσεις έκανε ο δικηγόρος του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου, σχετικά με τον γιατρό-μαϊμού που κατηγορείται για απάτη και πλαστογραφία.

Μάλιστα, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ προβλήθηκαν και οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο της Realnews όπου ο κατηγορούμενος 47χρονος, που υποδυόταν τον γιατρό, ποζάρει μαζί με τον επιχειρηματία. Όπως σημείωσε ο κ. Δημήτρης Κούρεντας μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Είναι αληθές ότι ο κ. Κοντομηνάς έχει υποβάλει μήνυση, εκκρεμεί η εκδίκαση της υποθέσεως, μάλιστα την Τετάρτη είχαμε συνεδρίαση, η οποία αποσύρθηκε λόγω των εξελίξεων του κορονοϊού. Ο εν λόγω κύριος κατηγορείται για απάτη και για πλαστογραφία. Από εκεί και πέρα, μένει από το δικαστήριο να κριθεί αν είναι αθώος ή ένοχος. Πάντως, το αρμόδιο συμβούλιο έκρινε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής για να τον παραπέμψει στο ακροατήριο».Όσο για το αν το οικονομικό αντικείμενο της απάτης είναι 55 εκατ. ευρώ, ο κ. Κούρεντας, δήλωσε: «Όχι, το αντικείμενο της απάτης το περιόρισε το αρμόδιο συμβούλιο στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ, παραπέμπεται γι’ αυτό το ποσό. Παρουσίαζε τον εαυτό του ως άνθρωπο ικανό να επιτύχει διάφορα πράγματα, επικαλούμενος τις αμερικανικές Αρχές, πλην όμως απεδείχθησαν όλα αυτά ψευδή».

Ερωτώμενος αν είχε κάνει ενέργειες προκειμένου να εξαπατήσει τον κ. Κοντομηνά, υπογράμμισε: «Είχαν γίνει, αλλά τώρα μένει να τα κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο, τελικά όσον αφορά την αλήθεια ή μη ή εν πάση περιπτώσει αν αυτά ήταν ικανά να παραπλανήσουν, για να πετύχει το αποτέλεσμά του. Δεδομένου ότι εκκρεμεί η εκδίκαση, δεν μπορούμε έτσι να προκαταλάβουμε την απόφαση»,

Πηγή: thestival.gr