Για το αυριανό (9/12) παιχνίδι με τη Λίνκολν, αλλά και για τα τρέχοντα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του μίλησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ,Δικέφαλου του Βορρά αναφέρθηκε στο κλίμα της ομάδας, στο κλίμα γενικότερα των αγωνιστικών προκλήσεων που δημιουργούνται και είπε μεταξύ άλλων:

Σίγουρα το κλίμα δεν είναι καλό, αλλά πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα. Και έχουμε να παίξουμε ένα σημαντικό ματς σε μια άλλη διοργάνωση και πρέπει να ανακτήσουμε και την ένταση στο παιχνίδι μας και στην αυτοπεποίθηση. Έτσι, με αυτό το σκεπτικό προετοιμαστήκαμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τις γνωστές απουσίες. Για παράδειγμα ο Αουγκούστο δεν είναι έτοιμος για να παίξει από την αρχή ενώ δεν θα έχουμε τους Βιεϊρίνια, Μιτρίτσα, Ινγκασον και Μιχαηλίδη.

Για τις αρχικές του τοποθετήσεις στην αρχή της περιόδου όταν μίλησε για πρωτάθλημα ρωτήθηκε και είπε: «Ήταν στρατηγικό το λάθος μου, όταν είπα πως θα πάρουμε το Πρωτάθλημα στην πρώτη συνέντευξη Τύπου».

Για το αυριανό παιχνίδι της Τούμπας συμπλήρωσε: «Πρέπει να έχουμε πάθος και ένταση σε όλη την διάρκεια του αγώνα γιατί θέλουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Όλο αυτό το διάστημα που διανύουμε, δεν είναι όλα μαύρα. Είναι λογικό να φαίνονται όλα μαύρα, έχουμε όμως κάνει καλά παιχνίδια. Άλλο είναι το πρόβλημα, δεν είναι κακή η ομάδα. Αντικειμενικά όμως δεν σε κάνουν ούτε πιο ανόητο ούτε πιο έξυπνο. Ξέρουμε ότι πρέπει να παλέψουμε και να προκριθούμε και να κερδίσουμε το κίνητρό μας. Αυτή η πρόκριση μπορεί να μας δώσει ενέργεια, για να μας δώσει την δυνατότητα να παλέψουμε δυνατά και στο Πρωτάθλημα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Πηγή: madata.gr