Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν μπόρεσε να κατακτήσει το 7ο του χρυσό σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης όμως δεν απογοητεύεται, υπόσχεται ότι θα δουλέψει ακόμα περισσότερο και μας παρουσιάζει τα δυο… πραγματικά του χρυσά μετάλλια.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκέντρωσε 14.733 βαθμούς στον τελικό των κρίκων, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης στην Αττάλεια και κατετάγη τρίτος, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά την τεράστια κλάση του.

Ο Έλληνας ήθελε το χρυσό μετάλλιο, που θα τον έκανε τον μοναδικό με επτά τίτλους στη διοργάνωση, νούμερο που δεν έχει πετύχει κανένας αθλητής σε ένα μόνο όργανο, στα 68 χρόνια ιστορίας του θεσμού.

Ο Πετρούνιας πήγε στην Αττάλεια με ελάχιστες προπονήσεις, λόγω ενοχλήσεων, ανέβηκε στο βάθρο και -με ανάρτησή του στα social media– τονίζει ότι ο… δρόμος προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και παράλληλα μας δείχνει τις δυο κόρες του, τα κορυφαία μετάλλια που θα μπορούσε να έχει.

Η ανάρτηση του Πετρούνια

“Αριστερά μου και δεξιά μου βλέπετε τα πραγματικά χρυσά μου μετάλλια !

Στη μέση βλέπετε και ένα χάλκινο !

Δοκιμάσαμε διάφορες αλλαγές αυτή τη σαιζόν που δεν μας έδωσαν αυτό που θέλαμε !

Σίγουρα δεν βοήθησαν οι τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά όλα αυτά μας φέρνουν σε ένα συμπέρασμα !

Η διαδρομή για το Παρίσι κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι όμως με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και δίπλα μου δεν φοβάμαι τίποτα και γιαυτό σηκώνουμε μανίκια από την Τρίτη κιόλας γιατί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι κοντά !”

 Πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr