Τις πόρτες του σπιτιού του στο Κολωνάκι άνοιξε για την κάμερα της εκπομπής Dot ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος απάντησε με πολύ χιούμορ σε 35 αδιάκριτες ερωτήσεις του Τάσου Μπιμπισίδη.

«Δεν έχω διακοσμήσει το σπίτι μόνος μου. Έχουν έρθει εφτά άτομα από τη Γαλλία, δύο από την Αγγλία κι ένας από την Αμερική. Αν δεν ζούσα στο Κολωνάκι, θα ζούσα στην Πετρούπολη. Εκεί μπορώ να βάλω όλες τις πέτρες που έχω, τα δαχτυλίδια, και να λέω “επιτέλους πέτρες, είστε στην πόλη σας”.

Παράξενο γείτονα έχω, έναν δικηγόρο. Παίρνει τους εισαγγελείς τηλέφωνο και λέει “πρέπει να μου αθωώσετε τον πελάτη”. Κρίμα που δεν τον έχω εγώ δικηγόρο. Η απόλυτη ευτυχία ορίζεται με δύο τρόπους. Ο ένας είναι ο Παρθενώνας και ο άλλος το Παρίσι. Ο Παρθενώνας ανήκει στην πόλη που έχω γεννηθεί και μένω, το δε Παρίσι είναι η πόλη που με έχει φιλοξενήσει για να σχεδιάζω αυτές τις υπέροχες μοναδικές τσάντες…

Τη λέω την ηλικία μου, είμαι 68 ετών! Θα ήθελα να πεθάνω με μουσικές και τυμπανοκρουσίες. Έχω πει στους φίλους μου ότι θέλω να κάνω ένα τεράστιο πάρτι και να μην σκέπτονται ότι έχω πεθάνει γιατί δεν θα πεθάνω ποτέ, ούτε πηγαίνοντας στον άλλο κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Πηγή: thestival.gr