Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός από πρωθυπουργός της χώρας, είναι και ένας πολύ περήφανος και τρυφερός μπαμπάς. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και μια ανάρτηση του λίγες εβδομάδες πριν η κόρη του, Δάφνη, ξεκινήσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Γέιλ. 

 
Η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη πρόκειται να ασχοληθεί με τις ανθρωπιστικές επιστήμες, ξεφεύγοντας από τα χνάρια των γονιών της. Η Δάφνη Μητσοτάκη θα φοιτήσει στο πανεπιστήμιο του Γέιλ που βρίσκεται στο Κονέκτικατ, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης. Στο μεγάλο ταξίδι για τις ΗΠΑ την συνόδευσαν οι γονείς της για πιο ομαλή εγκατάσταση.

«Πώς σε θυμάμαι όταν ξεκίνησες την Πρώτη δημοτικού! Και τώρα τελείωσες το σχολείο και ξεκινάς ένα νέο όμορφο ταξίδι!» είχε γράψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην σχετική ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram. 

  

Η φωτογραφία του πρωθυπουργού με την 18χρονη κόρη του είναι από τελετή αποφοίτησής της. Η Δάφνη Μητσοτάκη παρέλαβε τον περασμένο Ιούλιο το απολυτήριό της από το Κολλέγιο Αθηνών, σε μια συγκινητική τελετή, φωτογραφίες από την οποία ανέβασαν στο Instagram γεμάτοι υπερηφάνεια οι γονείς της.

Πηγή: madata.gr