Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Λαύριο η διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό είναι το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στην τελική ευθεία για τις κάλπες της επόμενης Κυριακής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως η αυτοδυναμία είναι μονόδρομος. Εξήγησε πως από τη στιγμή που ο Νίκος Ανδρουλάκης λέει πως δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, ακόμα και εάν εκείνη έχει 149 βουλευτές, δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Μάλιστα εμφανίστηκε σίγουρος πως από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση ενώ μίλησε και για το επόμενο υπουργικό συμβούλιο, που είπε πως θα υπάρξουν πολλοί υπουργοί που θα αλλάξουν υπουργεία, θα μπουν νέα πρόσωπα και γυναίκες σε θέσεις υπουργών.

Σε ερώτηση του MEGA για το μεταναστευτικό, απάντησε πως το κείμενο που είναι υπό συζήτηση βρίσκεται πιο κοντά στις πάγιες ελληνικές θέσεις. Μίλησε για ενιαία πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νόμιμη μετανάστευση ώστε να έρχονταν νόμιμοι και με ασφάλεια.

Σε κάθε περίπτωση διαβεβαίωσε πως η πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση από το 2019 έχει αποδώσει και θα συνεχιστεί.

Επιπλέον αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά και στην ενδεχόμενη συνάντησή του με τον Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα

Προτεραιότητα του Αλέξη Τσίπρα είναι να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους οι οποίοι έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη της 21ης Μαΐου και θα κορυφώσει τις περιοδείες του την επόμενη εβδομάδα.

Στις 2:00 έχει την προγραμματισμένη τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου ενώ αργότερα το απόγευμα θα επισκεφτεί τον Κορυδαλλό.

Τη Δευτέρα θα είναι στα Γιάννενα, την Τρίτη σε Ηράκλειο και Χανιά, την Τετάρτη στην Πάτρα, την Πέμπτη θα είναι στην Αθήνα ενώ την Παρασκευή, στην τελευταία του ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου όπως θα πει να μπει ανάχωμα σε μία ανεξέλεγκτη Νέα Δημοκρατία.

πηγή: MEGA TV

Πηγή: madata.gr