Τον χρόνο των εκλογών προσδιόρισε με μεγαλύτερη σαφήνεια ο πρωθυπουργός μιλώντας χθες σε κομματική συνεδρίαση της ΝΔ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις κάλπες, ότι οι πρώτες εκλογές θα γίνουν είτε τον Απρίλιο είτε το Μάιο και 4 με 5 εβδομάδες μετά θα γίνουν οι δεύτερες.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών θα καθορίσει τις εξελίξεις επαναλαμβάνοντας ότι στόχος είναι η αυτοδυναμία για την οποία στην κυβέρνηση σημειώνουν ότι ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό του εκλογικού σώματος με βάση τις δημοσκοπήσεις επιθυμεί.

«Όχι εφησυχασμός και αλαζονεία», είπε ο κ. Μητσοτάκης θέτοντας απολυτα σε εκλογική τροχιά τον κομματικό μηχανισμό.

Σήμερα ανακοινώθηκε η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ με πρόεδρο των υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο.

Παράλληλα και με το βλέμμα στις εκλογές από το Μέγαρο Μαξίμου επιμένουν να ζητούν από τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει πρώτον αν συμφωνεί με την παράταση της θητείας του Κωνσταντίνου Φλώρου στη θέση του ΑΓΕΕΘΑ, ενώ σημειώνουν πως ήδη τουρκικά μέσα όπως το πρακτορείο Anadolu αναπαράγουν την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεύτερον, καλούν τον κ. Τσίπρα να απαντήσει αν γνώριζε ότι χρήματα με βαλίτσες έφταναν στα ταμεία του κόμματός του.

Πριν από λίγο ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου μετανάστευσης και παρουσίασε τι έχει γίνει από το 2019 τονίζοντας έχουν μειωθεί δραστικά οι παράνομες μεταναστευτικές ροές.

Πηγή: madata.gr