Ο Κυριάκος Κυριάκος που επέστρεψε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με νέο διευρυμένο ρόλο τοποθετήθηκε μέσω facebook αναφορικά με τον κορωνοϊό, τα μέτρα που λαμβάνονται καθώς και τα γεγονότα που έχουν συμβεί με το CAS, τον Ολυμπιακό και τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Το παγκόσμιο στρατηγικό σχέδιο της επόμενης ημέρας είναι το «βλε και κα» και είναι λογικό. Η πανδημία χρειάζεται χρόνο για να κάνει τον κύκλο της και -όσο σκληρό κι αν φαίνεται- ο άνθρωπος δεν έχει ποτέ τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσει.

Κι εδώ πρέπει να πάρουμε απόφαση για τα πλέι οφ της ελληνικής λίγκας χωρίς δεδομένα, χωρίς ασφαλείς προβλέψεις άρα και χωρίς λυμένη την εξίσωση ρίσκου έναντι προσδοκώμενου οφέλους. Άρα ο καθένας να έχει μια άποψη μικροπολιτική, βασισμένη στα δικά του προσδοκώμενα οφέλη ή προβλεπόμενες ζημιές.

Η άποψή μου είναι πως αυτή η απόφαση δεν πρέπει να αφεθεί στις ομάδες. Δεν έχουμε -δυστυχώς με ευθύνη πολύ συγκεκριμένων τοξικών καιροσκόπων- κουλτούρα συνεργασίας και μίνιμουμ συνεννόησης για να έχει η όποια απόφαση την αναγκαία υπερβατικότητα. Να είναι μια απόφαση που έχει συνυπολογίσει το καλό του ποδοσφαίρου και το καλό της κοινωνίας.

ΥΓ: Εγκληματικό αυτογκόλ ή προφητικό χάρισμα να υπάρχουν στην ίδια πρόταση της διαρροής οι λέξεις «Ολυμπιακός, CAS, υποβιβασμός»; »

Πηγή: thestival.gr