Στην αποκάλυψη ότι για ένα χρονικό διάστημα δεν είχε καθόλου χρήματα με αποτέλεσμα να δοκιμάσει μέχρι και… σκυλοτροφή, προχώρησε μιλώντας στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, ο τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου.

O γνωστός τραγουδιστής που πρωτο- συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Super Idol» , δήλωσε μεταξύ άλλων: “Όταν κέρδισα το παιχνίδι δεν είχα έπαθλο εγώ, είχα απλά ένα συμβόλαιο. Ήμουν απλά ένας στρατιώτης, οι γονείς μου δεν ήταν η εύπορη οικογένεια για να μου δώσουν κάποια χιλιάρικα να επιβιώσω από εκεί. Έκανα και εγώ κάποια παιδικά λάθη, είχα κάποια λεφτά και πήγα και αγόρασα σκύλο, επειδή είχα μάθει με σκύλο. Την επόμενη μέρα όμως, δεν είχα να φάω. Έτυχε να φάω και σκυλοτροφή”.

“Έτυχε μια μέρα, να ξέρω ότι μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, δεν θα μπορούσαν οι γονείς μου να μου κάνουν έμβασμα και ξύπνησα το πρωί και δεν είχα τίποτα σπίτι. Ήταν το ξεκίνημα, δεν είχα ξεκινήσει ούτε την πρώτη μου σεζόν. Δεν ζήτησα βοήθεια, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να ζητάω βοήθεια, θέλω ότι κάνω να το κάνω μόνος μου. Την επόμενη μέρα που έζησα αυτή την εμπειρία, χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν για δουλειά, απ’ όπου έπιασα μια πολύ καλή προκαταβολή” πρόσθεσε ο Σταύρος Κωνσταντίνου.

Πηγή: thestival.gr