Παρά την πρόταση του μέλους της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Κ. Νίκα, για να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου με 25.000 θεατές, η τελική εισήγηση της Επιτροπής που συνεδρίασε τη Δευτέρα (10/5) προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ (θα συνεδριάσει την Παρασκευή για την οριστική απόφαση) είναι τελείως διαφορετική.

Σύμφωνα με την εισήγηση ο τελικός προτείνεται να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοιού. Δεν θα τυπωθούν εισιτήρια, ούτε θα εκδοθούν προσκλήσεις. Η εισήγηση προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ προβλέπει την παρουσία στις εξέδρες του ΟΑΚΑ α) των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, β) των προέδρων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και μόνον αυτών (η διαπίστευσή τους δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί), γ) των υπαλλήλων της ΕΠΟ που θα εργαστούν για τη διοργάνωση του τελικού.

Παράλληλα, οι δύο φιναλίστ θα λάβουν από 25 διαπιστεύσεις. Υπολογίζεται ότι το βράδυ του αγώνα μαζί με τους αστυνομικούς, τους τεχνικούς και όλους τους εμπλεκόμενους στον τελικό, στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται περίπου 800 άτομα.

Έθνος

Πηγή: madata.gr