Ένα από τα παιχνίδια για τη φάση των 32 του κυπέλλου Ελλάδας ήταν αυτό ανάμεσα στα Τρίκαλα και τη Νίκη Βόλου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκριση για τους 16 αφού επικράτησαν με 1-0. Το θέμα δεν είναι αυτό, όμως, αλλά τα επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη ανάμεσα σε οπαδούς της ομάδας της Βόλου και τα ΜΑΤ, με απολογισμό έναν τραυματία και δύο προσαγωγές.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι περίμενε κανείς πως θα υπάρξουν επεισόδια. Υπήρξαν όμως. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ των Τρικάλων, όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκαν στο πέταλο του γηπέδου, πριν την έναρξη, οι οπαδοί της Νίκης Βόλου.

 
Το γεγονός ότι κινήθηκαν αμέσως προς τις πτέρυγες, θέλοντας να έρθουν σε επαφή με τους φίλους της τοπικής ομάδας, είχε ως συνέπεια να επέμβουν τα ΜΑΤ και να προκληθεί ένταση. Αποτέλεσμα αυτής της έντασης λοιπόν, με βάση τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, είναι ένας τραυματίας οπαδός, ενώ η αστυνομία προχώρησε και σε δύο προσαγωγές.

Πρόκριση για τη Νίκη
Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Βόλου ήταν αυτή που πανηγύρισε, αφού με το πέναλτι του Ροχάνο στο 72′ επικράτησε με 1-0 και πήρε την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

https://www.newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr