Ο πρωθυπουργός, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ανέφερε πως ,σύντομα θα ανακοινωθεί το νέο εθνικό πρόγραμμα στήριξης απέναντι στην ενεργειακή έκρηξη, ενώ προσπάθησε να τα ρίξει όλα στην εισαγόμενη ακρίβεια, όπως είπε, καλώντας παράλληλα τα στελέχη του να νιώθουν, να προσπαθούν και να δρουν για να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Προφανώς όμως ο πρώτος που δε νιώθει, δεν προσπαθεί και δεν δρα, είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που ακόμα και τώρα αναγγέλλει πως σύντομα ΘΑ ανακοινώσει μέτρα στήριξης της κοινωνίας, τη στιγμή όμως που ο πληθωρισμός είναι ήδη στο 9,4%», σχολιάζει και καταλήγει:

«Τα δε περί «εισαγόμενης ακρίβειας» είναι πολύ βολικά για τον κ. Μητσοτάκη, κανείς όμως, δεν τον εμποδίζει να καταργήσει αυτό το όνειδος του Χρηματιστηρίου της Ενέργειας με την Οριακή Τιμολόγηση που ο κ. Τσίπρας εισήγαγε, αντί να κρύβονται και οι δυο πίσω από ήξεις αφήξεις, αλλά και εύκολα και βολικά αφηγήματα, μακριά από τις υπαρκτές ανάγκες της κοινωνίας».

ΑΠΕ ΜΠΕ

Πηγή: madata.gr