Δεν ανακάλεσε τα περι δολοφονιών ο Παναγιώτης Κουρουμπλής που από χθες βρίσκεται εκτός ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα. 

Το επίδικο τώρα δεν είναι ούτε ο Κουρουμπλής, ούτε αυτά που είπε και ενδεχομένως παρερμηνεύθηκαν. Το επίδικο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έκθεση που δεν αμφισβητείται και δεν τολμάει κανείς να την αμφισβητήσει, γιατί είναι δημοσιεύμενη σε επιστημονικά περιοδικά. Φέρει την υπογραφή του συμβούλου του πρωθυπουργού, του κ. Τσιόδρα και του κ. Λύτρα. Το συμπέρασμα αυτής τη έκθεσης είναι ότι χάθηκαν άδικα τουλάχιστον 7.500 άνθρωποι είπε αρχικά.

Βεβαίως το εμβόλιο πρέπει να γίνει, είναι απαραίτητο και χρήσιμο. Δεν φτάνει όμως. Όπως έχει αρθρογραφήσει πολλές φορές ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, παράλληλα με το εμβόλιο χρειάζεται και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και βεβαίως η προσοχή όλων μας, πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όποιος θέλει να με πάει στον εισαγγελέα
«Εγώ ανέλαβα την ευθύνη, αλλά όταν μέσα στο νοσοκομείο ανατίθεται η φροντίδα διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ που σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση και πνίγονται άνθρωποι από την κακή ροή οξυγόνου, αν αυτό δεν είναι δολοφονία, τότε τι είναι; Το λέω λοιπόν εγώ, και όποιος θέλει να με πάει στον εισαγγελέα» είπε χαρακτηριστικά.

«Πώς πεθαίνανε άνθρωποι εκεί; Είναι η πρώτη φορά που ακούτε ότι καλούν ανθρώπους που δεν έχουν καμία ειδικότητα σχετική να φροντίζουν διασωληνωμένους; Πάθαμε Μυθδριδατισμό;» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τους βουλευτές της ΝΔ και τα κυβερνητικά στελέχη για αυτοθαυμασμό και αυταρέσκεια.

«Χάνονται άδικα άνθρωποι. Και το ερώτημα είναι; Ήξερε ή δεν ήξερε ο κ. πρωθυπουργός; Φέρτε μου έναν βουλευτή της ΝΔ που αναφέρθηκε στην έκθεση Τσίοδρα – Λύτρα» σημείωσε.

Όσο για την διαγραφή του είπε ότι είναι δικαίωμα του αρχηγού να τον διαγράψει και ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του. «Δεν ήρθα εδώ να κλαψουρίσω που με διέγραψε ο Τσίπρας. Η δική μου υπόθεση είναι “παρωνυχίδα” μπροστά σε όσα συμβαίνουν στο ΕΣΥ. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του, εγώ ανέλαβα τη δική μου» είπε.

Ο διαγραφείς βουλευτής πρόσθεσε στο τέλος ότι αν κάποιος θελήσει να τον πάει στον εισαγγελέα για όσα είπε, εκείνος θα παραιτηθεί από τη βουλευτική του ασυλία.

Πηγή: madata.gr