Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, τις ακαδημίες και το νεαρό Χρήστο Τζόλη, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Γιώργος Κούδας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Metropolis 95.5 FM:

Σχετικά με την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να κάνω κριτική σε έναν προπονητή, δεν το έκανα ούτε όταν έπαιζα. Δεν ξέρω τι γίνεται με την διαχείριση του υλικού. Έπρεπε τον Τζόλη να τον στείλουμε σε άλλη ομάδα να ψηθεί; Καμιά φορά καίγονται από το… ψήσιμο. 17 χρονών πρέπει να παίζουν στην πρώτη ομάδα. Με όλη την καλή διάθεση, ήρθε στην ομάδα ο «δεν υπάρχω», ο προηγούμενος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Έπρεπε να πουλήσει, να πάρει, σε συνεννόηση με τον προπονητή. Πως αξιολογούνται τα παιδιά που πρέπει να γίνουν επαγγελματίες; Έχει επικοινωνία ο τεχνικός διευθυντής με τον υπεύθυνο των ακαδημιών; Δεν έρχονται σε συνεννόηση. Εδώ χάνονται παιδιά και λέμε τι φταίει. Πρέπει να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο που να ξέρει τον ΠΑΟΚ. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει το dna του ΠΑΟΚ. Είμαστε Ευρώπη, πρέπει να το καταλάβουμε».

Για το γεγονός ότι είναι ο νεότερος σκόρερ του ΠΑΟΚ, με αφορμή το τέρμα του Τζόλη: «Είναι η πραγματικότητα, καμιά φορά οι συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες. Είδατε ότι το παιδί έχει ταλέντο και πρέπει να αξιοποιηθεί. Γιατί να μην παίζει; Ανάλογα φυσικά και με τις απαιτήσεις του προπονητή και τις αξιολογήσεις μέσα από τις προπονήσεις».

Πηγή: thestival.gr