Στη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του Mega «Καλημερούδια» αλλά και τα επαγγελματικά του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μαρτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου.

Λίγα χρόνια πριν σας είδαμε και στην τηλεόραση. Τι γεύση σάς άφησε αυτή η εμπειρία; Θα θέλατε να ασχοληθείτε ξανά με αυτόν τον χώρο;

Η τηλεόραση είναι η αρχή και το τέλος της δουλειάς μας. Είναι το απόλυτο μέσο προβολής μας και εγώ έχω πολύ καλή σχέση με αυτό το μέσο. Πέραν της ύπαρξής μου στο «Dream Show», έχω κάνει αρκετή τηλεόραση, με κορυφαία μάλλον στιγμή για εμένα τα «Καλημερούδια», που αποτέλεσαν την πιο μεγάλη συνέντευξή μου με το κοινό, μιας και ο κόσμος είδε τον Κώστα στην καθημερινότητά του, αγουροξυπνημένο, χαρούμενο, νευριασμένο, και δυστυχώς με είδαν και σοκαρισμένο για τον θάνατο ενός πολύ φίλου, που έφυγε απροσδόκητα και το έμαθα on air.

Η προσωπική σας ζωή πώς είναι αυτό το διάστημα; Είστε μόνος; Είστε σε σχέση;

Όπως πάντα λέω, είμαι πολύ καλά! Περνάω πολύ καλά και για να μπορώ να το λέω πάντα αυτό πρέπει να μη δίνω και τέτοιες απαντήσεις (γέλια).

Σκέφτεστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε οικογένεια;

Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Είναι μέσα στα πλάνα μου για το μέλλον, αλλά ποιος ξέρει… Εάν το θέλει ο Θεός!

Φτάνοντας στο τώρα, πώς είστε; Επαγγελματικά τι σχεδιάζετε στο άμεσο αλλά και μακροπρόθεσμο μέλλον; Εμφανίσεις, δισκογραφικά νέα;

Πριν από λίγο καιρό βγήκε το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Άλλος άνθρωπος». Μια και οι εποχές είναι δύσκολες και η πανδημία μας έχει αποξενώσει από το κοινό, ομολογώ πως πρώτο μου μέλημα είναι να έρθω κοντά στον κόσμο. Οπότε εκτός του τραγουδιού το πιο άμεσο σχέδιο είναι η καλοκαιρινή μου περιοδεία. Ύστερα μετά τον Αύγουστο ετοιμάζω και συζητάω για διάφορα πράγματα!

Πηγή: thestival.gr