Ολοένα και αυξάνονται τα εισαγόμενα κρούσματα του κορωνοϊού και στην Κρήτη ενώ το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε και στο Λασίθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μία γυναίκα η οποία ήρθε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα από την Αλβανία.

Η ίδια κατά την είσοδό της στην χώρα της έγινε τεστ το οποίο και βγήκε θετικό και πλέον νοσηλεύεται στην ειδική κλινική covid-19 του νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Η κλινική της εικόνα είναι πολύ καλή και φαίνεται πως δεν φέρει σοβαρά συμπτώματα.

Εξιτήριο για τον 44χρονο Ρουμάνο από το Βενιζέλειο

Εξιτήριο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο έλαβε σήμερα ο 44χρονος Ρουμάνος που τις τελευταίες δύο ημέρες νοσηλευόταν στον ειδικό θάλαμο covid-19.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, o 44χρονος ο οποίος ήρθε για διακοπές στην Κρήτη διεγνώσθει πως έχει προσβληθεί από τον ιό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο καραντίνας στην Χερσόνησο.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

«Η υγεία του βελτιώθηκε και πλέον είναι καλά με αποτέλεσμα να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του Βενιζελείου, Κώστας Τερζάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος μεταφέρθηκε ξανά στο ξενοδοχείο καραντίνας.

Στη ΜΕΘ 65χρονη στο Βενιζέλειο

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου νοσοκομείου η 65χρονη γυναίκα η οποία έχει προσβληθεί με κορωνοϊό και ήρθε στην Κρήτη με αεροδιακομιδή από την Ρόδο.

Η ίδια έχει διασωληνωθεί και οι γιατροί από χθες το βράδυ παρακολουθούν πολύ στενά την πορεία της υγείας της.

Πηγή: thestival.gr