Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στη showbiz και συγκεκριμένα ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την  Κατερίνα Στικούδη. 

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε να προχωρήσει σε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στην οποία τραγουδά ένα αγαπημένο κομμάτι της Beyonce καθισμένη στο πιάνο, φορώντας την κορδέλα της από τα καλλιστεία, όπου είχε συμμετάσχει στα 18 της χρόνια!

“Pretty Hurts… You can’t fix what you can’t see… It’s your SOUL that needs a surgery…» σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό, προσθέτοντας πως «Το 2005 στέφτηκα Miss Ελλάς… δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κιόλας μέρα… Αυτό που έκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής! #takeCare #bestrong“.

Σε αυτήν την ανάρτησή της, ωστόσο, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να κάνει ένα μάλλον ειρωνικό σχόλιο, γράφοντας «Ok μας έπεισες».

Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε μέσα από ένα νέο της story, όπου δημοσίευσε το σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου με το σχόλιο: «Τι φάση δηλαδή;».

Πηγή: thestival.gr