Ο 39χρονος Λέκτορας Πανεπιστημίου, Τόνι Τζέιμσον, ως… εθισμένος στο Football Manager, εξήγησε τις καταστάσεις που βίωσε παίρνοντας το λάπτοπ σε γάμο για την τελευταία ημέρα των μεταγραφών!

Ο συγκεκριμένος άνδρας, είχε πάει ως καλεσμένος σε έναν γάμο και πήρε το λάπτοπ μαζί του (ναι, καλά διαβάσατε) επειδή… δεν ήθελε να αφήσει την Transfer Deadline Day ανεκμετάλλευτη.

Για να καταλάβετε πόσο… κολλημένος είναι με το FM, ο ίδιος έχει ανέβει στην ανοιχτή οροφή τουριστικού λεωφορείου για να κάνει τον γύρο της περιοχής τραγουδώντας το We Are the Champions όταν πήρε το Champions League με την αγγλική ομάδα, Blyth Spartans από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Μάλιστα, όταν ανέλαβε για λίγο την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Καμερούν, προσπάθησε να μάθει απ’ έξω κάθε στίχο του εθνικού ύμνου γιατί, όπως εξηγεί: «Ήθελα να δείξω ότι δεν ήταν απλά μια δουλειά από την οποία πληρωνόμουν, αλλά ήθελα να έχω μια πιο βαθιά σχέση. Δεν πήγε όπως θα ήθελα και απολύθηκα…».

Ο Τζέιμσον έχει δηλώσεις πως από το 1992 όταν και ξεκίνησε ν’ ασχολείται με το Football Manager, έχει διαθέσει περίπου 31.760 ώρες ζωής στο παιχνίδι, δηλαδή 3,5 χρόνια από την πραγματική ζωή του για να βιώσει την εμπειρία ενός προπονητή μέσω του video-game και πλέον κάνει comedy-show σε παμπ με περιεχόμενο: «Το Football Manager κατέστρεψε τη ζωή μου…»!

Πηγή: thestival.gr