Μαζική προσέλευση στις εσωκομματικές κάλπες, που ανοίγουν σε λίγες ώρες, ζήτησαν οι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου.

Οι κάλπες ανοίγουν αύριο, Κυριακή για τον β’ γύρο της εσωκομματικής αναμέτρησης. Ψηφίζουν μόνο αυτοί που ψήφισαν στον πρώτο γύρο, δεν απαιτείται αυτή τη φορά οικονομική συνδρομή, δεν χρειάζονται οι φάρμες εγγραφής και οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό κέντρο τους διευκολύνει.

Και οι δυο διεκδικητές της ηγεσίας καλούν τους 270 χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στον α’ γύρο να προσέλθουν και πάλι στις κάλπες μαζικά για να επισφραγίσουν το μήνυμα  της μεγάλης συμμετοχής της πρώτης Κυριακής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία από την Κοζάνη ζητώντας καθαρή εντολή ανανέωσης, ενότητας και πολιτικής αυτονομίας.

Ο Γ. Παπανδρέου σε μήνυμά του για την αυριανή εκλογική διαδικασία υπογραμμίζει το διακύβευμα της επόμενης μέρας λέγοντας ότι η παράταξη πρέπει να μεγαλώσει άμεσα για να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο.

Τα επιτελεία και των δύο υποψηφίων δηλώνουν αισιόδοξα για την μάχη της Κυριακής, 12 Δεκεμβρίου.

ertnews

Πηγή: madata.gr