Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια Kardashian μετά την πρώτη προεκλογική ομιλία του Kanye West και τα όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή με την Kim Kardashian. Ο ράπερ έκανε γνωστό με δάκρυα στα μάτια πως η σύζυγός του όταν ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί σκέφτηκε την έκτρωση.

Μετά τα όσα είπε, άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας μίλησε στο TMZ και τόνισε πως ο Kanye West χρειάζεται βοήθεια λόγω της διπολικής διαταραχής που αντιμετωπίζει. “Χρειάζεται επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια. Τα όσα συνέβησαν είναι αποτέλεσμα ενός διπολικού επεισοδίου!”, δήλωσε.

Η Kim Kardashian φαίνεται πως έσπευσε να βοηθήσει τον σύζυγό της, ωστόσο εκείνος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter την κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τον κλείσει σε ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πεθερά του, Kris Jenner και το παραλήρημα συνεχίστηκε και τις προηγούμενες ώρες, καθώς αποκάλυψε ότι προσπάθησε να χωρίσει από την Kim Kardashian.

Λίγο πριν, η Kim Kardashian “έσπασε” τη σιωπή της και με ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε μέσω InstaStories, έγραψε για τον σύζυγό της και τη διπολική διαταραχή. Μάλιστα, η ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας ζήτησε διακριτικότητα από τα Μέσα.

“Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Kanye πάσχει από διπολική διαταραχή. Οποιοσδήποτε πάσχει ή έχει κάποιον στο περιβάλλον του, γνωρίζει πόσο πολύπλοκο και επίπονο είναι να το κατανοήσεις. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια σχετικά με το πόσο μας έχει επηρεάσει αυτό στο σπίτι, επειδή είμαι πολύ προστατευτική με τα παιδιά μας και το απόρρητο της υγείας του Kanye.

Ωστόσο σήμερα, νιώθω πως πρέπει να τοποθετηθώ λόγω του στίγματος ή των παρερμηνειών για την ψυχική υγεία. Για εκείνους που αντιλαμβάνονται τις ψυχικές ασθένειες και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές, ξέρουν πως η οικογένεια είναι αβοήθητη, εκτός αν το συγκεκριμένο μέλος είναι ανήλικο. Όσοι όμως δεν γνωρίζουν τη συγκεκριμένη εμπειρία, μπορούν να γίνουν επικριτικοί και να μην κατανοήσουν πως τα άτομα αυτά πρέπει από μόνα τους να βρουν βοήθεια, όσο σκληρά και αν προσπαθούν φίλοι και συγγενείς.

Κατανοώ πως ο Kanye είναι αντικείμενο σχολιασμού, καθώς είναι δημόσιο πρόσωπο και οι ενέργειές του προκαλούν έντονες αντιδράσεις και συναισθήματα. Είναι ένα υπέροχο όμως ταυτόχρονα και πολύ μπερδεμένο άτομο, που εκτός της πίεσης που δέχεται ως καλλιτέχνης και μαύρος άνδρας, βίωσε την απώλεια της μητέρας του και χρειάζεται να αντιμετωπίσει αυτή την πίεση που εντείνεται με την διπολική διαταραχή. Για όσους είναι κοντά στον Kanye γνωρίζουν την καρδιά του και κατανοούν πως ορισμένες φορές τα λόγια δεν συνάδουν με τις προθέσεις του. Η ζωή με διπολική διαταραχή δεν υποτιμά ή ακυρώνει τα όνειρα και τις δημιουργικές ιδέες του, όσο μεγάλες ή ουτοπικές και αν φαίνονται σε κάποιους. Αυτό είναι μέρος της ευφυίας του, καθώς όπως έχουμε όλοι δει πολλά από τα μεγάλα του όνειρα έγιναν πραγματικότητα.

Εμείς ως κοινωνία μιλάμε για την εύνοια που πρέπει να τυγχάνει το θέμα της ψυχικής υγείας συνολικά, όμως πρέπει να δίνουμε την αντίστοιχη σημασία στα άτομα που ζουν με αυτό, τις στιγμές που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Ζητώ ευγενικά από τα media και την κοινή γνώμη να δείξουν την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση που απαιτείται, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλο αυτό. Ευχαριστώ όλους όσοι εξέφρασαν ανησυχία για την υγεία του Kanye και την κατανόησή σας.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη,

Kim Kardashian West”

Πηγή: faysbook.gr

Πηγή: thestival.gr