Επίθεση προς όλα τα μέτωπα από τον Παύλο Πολάκη με τον ίδιο να επαναλαμβάνει την έκφραση δεν ντρέπεστε λίγο προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, τα αίματα άναψαν όταν ο βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, είπε πως η πρόταση μομφής ήταν μια λύση ανάγκης για τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή στις δημοσκοπήσεις φαίνεται ως τρίτο κόμμα.
 
Δεν κοιτάζει με την πρότασή του την 1η θέση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά την διαφύλαξη της 2ης και τον Νίκο Ανδρουλάκη, είπε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για πολιτικό αλληθωρισμό. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε ένταση στην αίθουσα μεταξύ των βουλευτών, ενώ ο Παύλος Πολάκης φώναξε: «είσαι ο Γκέμπελς του Μητσοτάκη», απειλώντας μάλιστα πως θα κατέβει υποψήφιος στη Β’ Πειραιά για να «αναμετρηθούν». Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ τον αποκάλεσε «Λαβρέντι Μπέρια του ΣΥΡΙΖΑ».  

«Ψηφίστε υπέρ της πρότασης μομφής για να δούμε ποιος θα βγεί τρίτο κόμμα, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» είπε κατόπιν από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης.

«Αλλά δεν είναι ότι είστε άχρηστοι και ανίκανοι. Είστε συνειδητοί υπηρέτες της σχολής του Σικάγου. Ενός επιτελικού κράτους που θάφτηκε στο χιόνι, στην πανδημία και τις πυρκαγιές». 

Πηγή: madata.gr