Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Ευάγγελου Αντώναρου και του Τάσου Γαϊτάνη στον «αέρα» της εκπομπής Casus Belli με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο Attica tv.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για την ψηφιακή κάρτα, όταν ο κ. Ατώναρος ρώτησε τον κ. Γαϊτάνη «πόσα κόστισε το ψηφιακό αυτό μέτρο», με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ να του απαντά «μπορώ να σας πω, πόσα κόστισαν αυτά που έχετε προτείνει».

Η συζήτηση δεν άργησε να παρεκτραπή όταν ο κ. Αντώναρος είπε στον κ. Γαϊτάνη ότι «ψεύδεται όπως ψεύδεται ο πρωθυπουργός του».

«Εσείς λέτε ότι ψεύδομαι, εσείς ο νεόκοπος Συριζαίος, εγώ είμαι από μικρός στη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή μου», είπε ο Γαϊτάνης.

Η ένταση και οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των δυο συνεχίστηκε και στη συνέχεια της εκπομπής. Ο κ. Αντώναρος ανέβασε τους τόνους όταν ο κ. Γαϊτάνης του είπε:

 «Ότι εκτίθεται που τον αποκαλεί ψεύτη, αντί να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του», με τον κ. Αντώναρο να του απαντάει «Εγω Θα ντρεπόμουνα να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνι τον Βορίδη και τον Πλεύρη».

Πηγή: madata.gr