Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Λαμίας και της Φθιώτιδας, από την είδηση της απώλειας του 16χρονου παιδιού, που είχε πέσει θύμα τροχαίου με μηχανάκι στην περιοχή της Κουβέλας Στυλίδας το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Ο νεαρός που επέβαινε σε δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε ελιά, έδωσε για δύο εβδομάδες μάχη για τη ζωή του, νοσηλευόμενος βαριά τραυματισμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.

Δυστυχώς το βράδυ της Κυριακής (19/7) δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις συνεχείς προσπάθειες όλου του προσωπικού της ΜΕΘ, που έδωσε πραγματική μάχη για να ανατρέψει τα δεδομένα, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε διαγνωστεί με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνέπεια της πρόσκρουσης με το δέντρο.

Όλα ξεκίνησαν από μία βόλτα με μηχανάκι με τον συνομήλικο κολλητό του φίλο στην Κουβέλα. Κάτω από συνθήκες που διερευνά το ΑΤ Στυλίδας, το μηχανάκι εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με ταχύτητα στην ελιά. Το ένα παιδί τραυματίστηκε ελαφρά, το άλλο όμως χτύπησε με δύναμη με το κεφάλι στο δέντρο, χωρίς δυστυχώς να φορά κράνος.

Ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός και έμελλε να αποδειχτεί μοιραίος για τη ζωή του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε μεταφέρει τα δύο παιδιά στο Νοσοκομείο Λαμίας, με τους γιατρούς να κάνουν από την πρώτη στιγμή λόγο, για τον σοβαρότατο τραυματισμό του ενός.

Πηγή: lamiareport.gr

Πηγή: thestival.gr