Πιέσεις προς τον Βαγγέλη Γραμμένο ώστε να μην ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου κατήγγειλε ο Κώστας Καραπαπάς -επικαλούμενος μαρτυρία του- μέσω ραδιοφωνικού σταθμού, επισημαίνοντας πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε δίκιο στους Πειραιώτες.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, επισήμανε: «Επικοινωνήσαμε με τον Γραμμένο και μας είπε ότι έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά δεν μπορώ να τον ορίσω επειδή δέχομαι πιέσεις. Ποιος είναι αυτός που είναι πιο σημαντικός από τους ποδοσφαιριστές και το επίσημο όργανό τους, από τη FIFA και την UEFA, από την άποψη του Γραμμένου, αν αυτή έχει από τις Αρχές; Είπαμε ότι παίζουμε ΟΑΚΑ και όπου θέλουν, αλλά να γίνουν όλα με μια λογική χρονική σειρά.

Παίζαμε και στη Νέα Φιλαδέλφεια αν ήταν έτοιμη». Τόνισε πως ο Βαγγέλης Γραμμένος έδωσε δίκιο στον Ολυμπιακό και άφησε αιχμές για την ΑΕΚ λέγοντας πως «κάποιοι δεν θέλουν να ξεφτιλιστούν δύο φορές σε μια βδομάδα».

Η απάντηση της ΕΠΟ

Η ΕΠΟ προχώρησε σε ανακοίνωση – απάντηση στους ισχυρισμούς του Κώστα Καραπαπά για τον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι δεν δέχθηκε καμία πίεση ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ που ήρθε ως απάντηση στον Κώστα Καραπαπά και όσα είπε στον Sport FM:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστα Καραπαπά, διευκρινίζει ότι.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη διάρκεια της επικοινωνίας των τελευταίων ημερών, του προέδρου της κ. Ευάγγελου Γραμμένου με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε αναφορά σε άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κ. Γραμμένος, αντιθέτως, με σαφήνεια ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή του τελικού αποτελεί θέμα της προσεχούς συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, βάσει και της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο..

Πηγή: thestival.gr