Κάψουλες μεταφοράς ασθενών και 20.000 μάσκες δώρισε η εταιρεία «Μ. Αραμπατζής – Ελληνική Ζύμη» στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται προμήθεια κάψουλας ασθενών σε δημόσιο νοσοκομείο και οι συγκεκριμένες θα τοποθετηθούν στην Α ΜΕΘ (ΜΕΘ Αναφοράς), στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στην Κλινική Ειδικής Νοσηλείας COVID 19 (Πνευμονολογική Κλινική ΕΣ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του «Γ. Παπανικολάου»: 

«Σήμερα είχαμε την τιμή να παραλάβουμε από τον κ. Μ.Αραμπατζή και την βιομηχανία τροφίμων Ελληνική Ζύμη τρεις κάψουλες μεταφοράς ασθενών και 20 000 χειρουργικές μάσκες. Πρόκειται για τη δωρεά με την οποία ο κ. Αραμπατζής και η εταιρεία του εκδήλωσαν έμπρακτα την υποστήριξη τους στις δύσκολες συνθήκες που καλείται να ανταποκριθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και ειδικά το Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου». Είναι η πρώτη φορά που γίνεται προμήθεια κάψουλας ασθενών σε δημόσιο νοσοκομείο και οι συγκεκριμένες θα τοποθετηθούν στην Α ΜΕΘ (ΜΕΘ Αναφοράς), στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στην Κλινική Ειδικής Νοσηλείας COVID 19 (Πνευμονολογική Κλινική ΕΣΥ). Για την ευγενή του πρόθεση να συνδράμει με την προσφορά αυτή,  τον ευχαριστούμε θερμά».

papanikolaou1.jpg

papanikolaou2.jpg

Πηγή: thestival.gr