Αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα εξετάζει ο Άρης για την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν.

Μία από αυτές είναι και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό κυρίως από την παρουσία του στον Πανιώνιο.

Ο διεθνής Ιρανός αριστερός μπακ αγωνίζεται στην πατρίδα του με την φανέλα της Τράκτορ, στην οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 αλλά αυτό δεν κάνει απαγορευτική την περίπτωσή του.

Ο Αρης έχει καιρό τον Χατζισαφί στην λίστα του. Με δεδομένο όμως ότι πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις, σύμφωνα με το allaboutaris.com η περίπτωσή του σε αυτήν την φάση δεν προκρίνεται τόσο για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Ο Αρης “κοιτάζει” την περίπτωση Χατζισαφί για την μεσαία γραμμή, αφού πέραν από αριστερό μπακ αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στον άξονα ως αμυντικό χαφ αλλά και ως εσωτερικός μέσος σε 4-3-3. Άλλωστε οι πληροφορίες του allaboutaris.com αναφέρουν ότι την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει άλλη επιλογή ποδοσφαιριστή που προκρίνεται για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το κάσε του δεν είναι απαγορευτικό (περίπου 200 χιλιάδες ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες) και εφόσον η περίπτωσή του ανέβει κι άλλο τις επόμενες μέρες στην λίστα του Άρη, δεν αποκλείεται να ασχοληθεί πολύ πιο “ζεστά” μαζί του.

Πηγή: thestival.gr