Άλλα τέσσερα κρούσματα Covid – 19 “μετράει” η Ήπειρος. Δραματική έκκληση στα social media έκανε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης για την ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας.

Ούτε η Ήπειρος αποτελεί εξαίρεση από την έξαρση της πανδημίας στην Ελλάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και τα τέσσερα νέα κρούσματα στην ακριτική, αυτή, περιφέρεια της χώρας έχουν επιβεβαιωθεί στο νομό Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο ηλικιωμένους – έναν επισκέπτη από γειτονική χώρα και ένα άτομο από τη Βόρεια Ελλάδα.

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλεξάνδρου Καχριμάνη:

Αγαπητοί συμπολίτες! Η αυξητική τάση των κρουσμάτων covid-19, δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό! Στην Ήπειρο έχουμε τέσσερα νέα κρούσματα. Είναι δυο ηλικιωμένοι, ένα άτομο από γειτονική χώρα κι ένα άτομο από την Βόρεια Ελλάδα που είχε έρθει για ολιγοήμερες διακοπές.

Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση προς όλους τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες στην περιοχή μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το επόμενο χρονικό διάστημα, οπότε κι αναμένεται να κορυφωθούν οι μετακινήσεις προς τις παραθαλάσσιες περιοχές και τα χωριά! Κρατάμε όλοι τις αποστάσεις, αποφεύγουμε τον συνωστισμό, αποφεύγουμε τους χώρους με πολυκοσμία, φοράμε μάσκες, για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας, ειδικά τις ευπαθείς ομάδες!

Απευθύνομαι στους νέους, ζητώντας τους να είναι πολύ προσεκτικοί, ειδικά στους χώρους διασκέδασης, αποφεύγοντας τον συνωστισμό. Όλοι, πρέπει να δειξουμε στην πράξη υπευθυνότητα και να τηρούμε τις οδηγίες, για να κρατήσουμε ασφαλή την Ήπειρο.

Πηγή: thestival.gr