Αν θες να δεις τα stories κάποιου στο Instagram… χωρίς να σε καταλάβει, υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορείς να εφαρμόσεις. Το Instagram δεν προσφέρει επίσημα κάποια επιλογή για αυτό, αλλά υπάρχουν μερικές άλλες λύσεις που θα σε βοηθήσουν.

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία πτήσης στο κινητό σας

Για να δείτε τα Instagram Stories κάποιου χρήστη ανώνυμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης του κινητού σας τηλεφώνου. Ενεργοποιείτε τη λειτουργία πτήσης του τηλεφώνου σας, βλέπετε το Story του χρήστη και στη συνέχεια απενεργοποιείτε τη λειτουργία. Η αποσύνδεση από το διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του Story σημαίνει ότι το Instagram δεν ενημερώνει το χρήστη ότι είδατε το Story του.

  • Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο iPhone ή το Android τηλέφωνό σας.
  • Μπείτε στο προφίλ του χρήστη του οποίου την ιστορία θέλετε να παρακολουθήσετε.
  • Όταν βρίσκεστε στη σελίδα προφίλ, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης του τηλεφώνου σας.
  • Με τη λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη, πατήστε την ιστορία του χρήστη για να την παρακολουθήσετε.
  • Όταν ολοκληρώσετε την παρακολούθηση του Instagram Story, κλείστε την εφαρμογή Ιnstagram στο τηλέφωνό σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει πλήρως την εφαρμογή. Μην κάνετε απλά ελαχιστοποίηση.
  • Τέλος, απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης του τηλεφώνου σας και συνδεθείτε ξανά στο διαδίκτυο. Το Ιnstagram δεν θα ειδοποιήσει τον χρήστη ότι έχετε δει το Story του.

Χρησιμοποιήστε έναν άλλο λογαριασμό Instagram

Ένας τρόπος για να παρακολουθήσετε τα Instagram Stories κάποιου χωρίς να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας είναι να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο λογαριασμό Ιnstagram. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό ή να χρησιμοποιήσετε έναν ήδη υπάρχοντα (δευτερεύοντα) λογαριασμό που δεν γνωρίζει το άτομο του οποίου το Story θέλετε να δείτε.

Το Instagram φυσικά και θα δείξει το όνομα χρήστη σας στον χρήστη του οποίου το Story έχετε παρακολουθήσει, αλλά δεν θα φαίνεται το όνομα του πραγματικού σας λογαριασμού.

πηγή: itspossible.gr

Πηγή: madata.gr