Το πρόσωπο των ημερών είναι αναμφισβήτητα το τελευταίο διάστημα ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσίοδρας.

Καθημερινά στις 18:00, η πλειονότητα των πολιτών περιμένει να τον ακούσει να ανακοινώνει τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό, τα νέα κρούσματα αλλά και τον αριθμό των θανάτων από τον φονικό ιό που έχει “εγκατασταθεί” για τα καλά και στη χώρα μας.

Παρά το γεγονός πως οι συνθήκες είναι δύσκολες, με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά και την κυβέρνηση να έχει λάβει μια σειρά από έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, με κυριότερο αυτό της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, οι Έλληνες δεν χάνουν την ευρηματικότητά τους.

Έτσι, χρήστες του Facebook πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν τη σελίδα “Tsiodras Hooligans”, προκειμένου να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο για ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, αφού μεταξύ άλλων είχαν προηγηθεί οι “Τσιτσιπάς Χούλιγκανς” αλλά και “Λάνθιμος Χούλιγκανς”, σελίδες αμφότερες με χιουμοριστικό περιεχόμενο.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η σελίδα “Tsiodras Hooligans” διατηρεί ένα πιο σοβαρό ύφος, ενδεχομένως λόγω και της δύσκολης κατάστασης.

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα “Tsiodras Hooligans”

Πηγή: thestival.gr