Πέρυσι το Forbes ανακήρυξε την διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματία Κάιλι Τζένερ την “νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο”, έναν τίτλο που της αφαίρεσε πρόσφατα, καθώς αναφέρουν ότι παραποίησε τα φορολογικά της στοιχεία και στην πραγματικότητα η περιουσία της κυμαίνεται κοντά στα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Το άρθρο που δημοσίευσε χθες το Forbes αναφέρει ότι η Τζένερ δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος και ότι το μέγεθος και η επιτυχία της επιχείρησης της, Kylie Cosmetics, δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Η Τζένερ πούλησε το 51% των μεριδίων της εταιρείας της νωρίτερα φέτος σε μια συμφωνία αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπου συμφωνα με πληροφορίες κέρδισε περίπου 340 εκατομμύρια δολάρια μετά φόρων από την πώληση. Το Forbes ωστόσο πιστεύει ότι αυτό το ποσό δεν ήταν αρκετό για να ανακυρηχτεί η 22χρονη επιχειρηματίας δισεκατομμυριούχος.

Μάλιστα το Forbes σημείωσε πως, “Είναι σαφές ότι το στρατόπεδο της Κάιλι είπε ψέματα”.

Μετά την είδηση αυτή η Τζένερ αποφάσισε να απαντήσει στο Forbes με μια σειρά από tweets στα οποία έγραψε:

“Νόμιζα ότι ήταν αξιόπιστος ιστότοπος. Το μόνο που βλέπω είναι μια σειρά ανακριβών δηλώσεων και αναπόδεικτων σεναρίων. Δεν ζήτησα ποτέ κάποιον τίτλο στη ζωή μου, ούτε προσπάθησα να πω ψέμματα για να τον λάβω. Τέλος.” Στην συνέχεια απάντησε σχετικά με τα πλαστά φορολογικά στοιχεία που αναφέρει το Forbes, συμπληρώνοντας ότι δεν μπορει να πιστέψει τι διαβάζει.

Μετά από πολλά tweets που απευθύνονται στη δημοσίευση, η Τζένερ μίλησε για την ίδια και το πόσο ευλογημένη είναι, δηλώνοντας ότι έχει πιο σημαντικά πράγματα για να ανησυχεί.

Πηγή: perpetual.gr

Πηγή: thestival.gr