«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω «Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια» . Δεν την νοιάζει τίποτα. Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί. Αλλά τη θαυμάζω, είναι μια κούκλα η κοπέλα! Κούκλα, αλλά είναι αφελής…». Με αυτά το λόγια μίλησε χθες η Χριστινα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» .

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day», βρέθηκε στα ΚΑΠΑ Studios, όπου μαγνητοσκοπήθηκε το τρίτο επεισόδιο του J2US και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλεμμένος συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το τέλος του γυρίσματος.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ζήτησε από την ξανθιά παρουσιάστρια να σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αφορούσαν το πρόσωπό της.

«Καλή καρδιά παιδιά, δεν θέλω να στέκομαι σε άσχημα πράγματα. Εγώ πιστεύω υπάρχει καλή διάθεση, δεν είναι αρνητικό να πει ο άλλος ότι υπάρχει μια αφέλεια», αρκέστηκε μόνο να πει, με χαμόγελο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: thestival.gr