Η Μπάγερν διεκδικεί το Champions League με στόχο να ολοκληρώσει το τρεμπλ για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα έχει δίπλα της το κοινό της παρά μόνο νοερά. Πάντως οι Βαυαροί με επιστολή τους στους φιλάθλους τους δείχνουν πως νιώθουν την υποστήριξή τους και δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν με την Παρί για το μεγάλο τρόπαιο.

«Αγαπητοί φίλοι της Μπάγερν,

Ήταν μια μακρά και για τους γνωστούς λόγους ασυνήθιστη σεζόν για όλους μας. Παρά τα όσα έγιναν, απέχουμε μια νίκη από την κατάκτηση του δεύτερου τρεμπλ στην ιστορία μας.

Δυστυχώς εσείς, οι πιστοί φίλαθλοί μας, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να είστε δίπλα μας στον τελικό του Champions League απέναντι στην Παρί την Κυριακή. Μας λείπετε και θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε το όνειρό σας, αλλά και όνειρό μας πραγματικότητα.

Ξέρουμε πως θα μας υποστηρίζετε από τα σπίτια σας με όλη σας την καρδιά σε αυτόν τον τελικό, όπου κι αν είστε. Είτε στη Λισαβόνα, είτε στο Μόναχο, είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, βλέπουμε τον σύλλογό μας σαν οικογένεια και θα πάμε σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι με σας στο πλευρό μας.

Σας ευχαριστούμε για την πιστή σας συμπαράσταση. Είμαστε κοντά στο να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την αποστολή μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε μαζί.

Πάμε Κόκκινοι!

Η ομάδα σας».

Πηγή: thestival.gr