Τη μεγάλη της επιθυμία, αλλά και ποιο είναι το παράπονό της αποκάλυψε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Θέλω οπωσδήποτε το χειμώνα να παίξω στο θέατρο. Πριν αποχαιρετήσω τη σκηνή θέλω να με δει ο κόσμος πάνω στη σκηνή και να τους πω “σας αγαπάω μέσα από την ψυχή μου και θα σας περιμένω όλους το χειμώνα να πούμε όλοι μαζί το καληνύχτα στη σκηνή”. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με ένα θεατρικό έργο που πιστεύω ότι σε ένα μήνα το πολύ θα το έχω ολοκληρώσει.

Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή αγαπημένη μου Σάσα, όποιος διαβάζει αυτή τη συνέντευξη θα τον περιμένω, όποιος κι αν είναι, να μου κάνει μια πρόταση για να πούμε σε όλη την Ελλάδα το “γεια” από το Δεσποινάκι σας, όπως από την εκπομπή του Μίμη Τραϊφόρου “Άντε τώρα γεια σας και αύριο την ίδια ώρα όλοι στα ραδιόφωνά σας”», είπε αρχικά η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Ο μεγάλος της καημός

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου δεν διστάζει για πρώτη φορά να αποκαλύψει το μεγάλο της παράπονο από το χώρο της υποκριτικής: «Το παράπονό μου είναι ότι δεν με φώναξαν ποτέ από το κλασικό θέατρο να παίξω ένα ρολάκι στην Επίδαυρο. Πιστεύω ότι μετά από τη Μαίρη Αρώνη, θα ήμουν εξίσου καλή και εγώ παίζοντας τη Λυσιστράτη».

Πηγή: thestival.gr