Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Αννίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος, καθώς πριν από λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

Σήμερα, η Αννίτα Μπραντ με ανάρτησή της στο instagram, ενημέρωσε τους followers της ότι πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Χάρη Χριστόπουλο, τον μπέμπη και τον γιατρό της και έγραψε:

“Πόσο γρήγορα περνάνε η μέρες. Σήμερα ήδη κλείνουμε μια βδομάδα με το μπεμπουλινη μας και έχω να πω ένα τελευταίο αλλά τεράστιο ευχαριστώ, το πιο σημαντικό ευχαριστώ, στον αγαπημένο γιατρό μας @stefanoschandakas ο οποίος με την γνώση, επαγγελματισμό, ηρεμία και εμπειρία του με έκανε να νιώθω πάντα ασφαλής στα χέρια του, του είχα κ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και καταφέραμε να έχουμε πραγματικά έναν ευχάριστο φυσιολογικό τοκετό κυριολεκτικά «με έναν πόνο». Έναν μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Στέφανου που μας πρόσεχε όλες αυτές τις μήνες  και σε όλο το προσωπικό του @mitera.gr που μας φρόντισε σε αυτές τις αξέχαστες μας στιγμές. Χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο. Νομίζω το χαμόγελο μας τα λέει όλα!!! Εύχομαι του χρόνου να ξανασυναντηθούμε!”, έγραψε στη λεζάντα η make up artist.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: thestival.gr