Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι θα κάνει έφεση κατά της απόφασης να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας με τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική.

Το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League δικαίωσε τον Ατρόμητο λόγω “έλλειψης υπαιτιότητας” και αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας με την ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία. 

Με ανακοίνωση η ΑΕΚ υποστήριξε πως θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων, λέγοντας ότι δέχεται πόλεμο και εκφράζοντας την αγανάκτησή της, ενώ κλείνει με την φράση “Φτάνει πια, δεν πάει άλλο”.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Και κάτι ακόμη: ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.

Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο”.

Πηγή: madata.gr