Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε επίσημα τον τρόπο και τα μέρη όπου θα φιλοξενηθεί το Champions League και το Europa League για την ολοκλήρωση της σεζόν, με τη μεγάλη είδηση να αφορά την διεξαγωγή για πρώτη φορά στην ιστορία ενός Final-8 με μονά ματς και στις δύο διοργανώσεις.

Την ώρα μάλιστα που δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί για το πού θα λάβουν χώρα οι ρεβάνς της φάσης των “16” του Champions League (4 ζευγάρια) και του Europa League (6 ζευγάρια, ένα εκ των οποίων το Γουλβς – Ολυμπιακός), ένα μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει και στο κομμάτι της παρουσίας του κόσμου στις εξέδρες.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα τα ματς θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, να δέχεται πάντως σχετική ερώτηση από δημοσιογράφους μετά από τις επίσημες ανακοινώσεις και να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα.

Εάν ήμουν υποχρεωμένος να δώσω τώρα την απάντηση, θα έλεγα πως δεν πιστεύω πως θα έχουμε ματς με ανοιχτές τις πόρτες στα γήπεδα στο Final-8 του Champions League και του Europa League.

Τα πράγματα όμως αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα. Έναν μήνα πριν, δεν ήξερα αν θα γινόντουσαν οι διοργανώσεις και τώρα πάμε να παίξουμε τα ματς.

Δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει αν θα υπάρχουν ή όχι θεατές θα εξετάσουμε το θέμα αυτό στις αρχές Ιουλίου. Θα ήταν λάθος αν πάρουμε μία βιαστική απόφαση κρίνοντας από τα τωρινά δεδομένα και χωρίς να περιμένουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Πηγή: thestival.gr