Μια ανάρτηση αναφορικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Γρηγόρης Πετράκος, κάνοντας λόγο για παραληρηματικές θεωρίες και αναπόδεικτη κατηγορία.

«Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων», σχολιάζει.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Πετράκος γράφει: «Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας.

Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.
το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται “ρύπος” και η ελεύθερη μετακίνηση “ενεργειακo αποτύπωμα”.Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας.
το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε “φάσμα” 100 αυτο-προσδιορισμών.
Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες.

η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία.
το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται “αντικοινωνική συμπεριφορά” και βιάζεται από την “κοινωνική ευθύνη”. Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.
Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται “νατιβισμός”, η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας “ρατσισμός” και η αγάπη στο Θεό “σκοταδισμός”. Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές.
Δεν έχουμε πολύ χρόνο.
Ταρακουνηθείτε.
Ανασυνταχθείτε.
Μη συναινείτε».

 
 
Σημειώνεται πως η σύζυγός του Θεοφανία Παπαθωμά έκανε επίσης μια ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πιστεύει την καταγγέλλουσα και δεν ταυτίζεται με το δικό της μέρος αλλά με του Αλέξη Γεωργούλη.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…» έγραψε συγκεκριμένα η Θεοφανία Παπαθωμά.

Πηγή: madata.gr