Τα γενέθλιά του γιορτάζει το Σάββατο (24/7) ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος έκανε μία δημοσίευση στα social media και σχολίασε ότι φέτος είναι ξεχωριστά, καθώς υπάρχει μία μεγάλη σημασία πίσω από τους… αριθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τα γενέθλιά του είναι ιδιαίτερα καθώς συνδυάζουν τα δύο νούμερα με τα οποία αγωνιζόταν, το 6 του Άρη και το 4 της Εθνικής, και τα οποία σημαίνουν πολλά για τον ίσιο.

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφέρει τον κόσμο, ο οποίος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του όπως τόνισε, καθώς κάθε χρόνο που δίνει απλόχερα τις ευχές του.

 Αναλυτικότερα, έγραψε:

«Τα φετινά μου γενέθλια είναι ξεχωριστά, καθώς συνδυάζουν τα δύο νούμερα με τα οποία αγωνιζόμουν, το 6 του Άρη και το 4 της Εθνικής. Ξεχωριστή είναι και η θέση που έχει στην καρδιά μου ο κόσμος που όλα αυτά τα χρόνια μου δίνει απλόχερα τις ευχές του. Αμέτρητα ευχαριστώ!».

Τα φετινά μου γενέθλια είναι ξεχωριστά, καθώς συνδυάζουν τα δύο νούμερα με τα οποία αγωνιζόμουν, το 6 του Άρη και το 4 της Εθνικής. Ξεχωριστή είναι και η θέση που έχει στην καρδιά μου ο κόσμος που όλα αυτά τα χρόνια μου δίνει απλόχερα τις ευχές του. Αμέτρητα ευχαριστώ! pic.twitter.com/5RO0S4hz66

— Nick Galis (@NickGalis6) July 24, 2021

ieidiseis

Πηγή: madata.gr