Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του να αποκτήσει δική του οικογένεια. ‘Οπως είπε στο Λοιπόν ο Ντάνος αν δεν μπορούσε να κάνει δικά του παιδιά θα σκεφτόταν ακόμη και την υιοθεσία!

Έχεις δεχτεί πρόταση να παίξεις στο θέατρο;

Έχω δεχτεί κάποιες προτάσεις για το θέατρο στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα. Αυτήν τη στιγμή, όμως, δεν είναι κάτι που σκέφτομαι.

Σε φοβίζει;

Έχει να κάνει με το ότι δεν αισθάνομαι έτοιμος να κάνω θέατρο.

Στις «8 Λέξεις» μπαίνουν τη νέα σεζόν κάποιοι παλιοί συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου. Σου έχει γίνει κάποια πρόταση;

Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου για τις «8 Λέξεις».

Θα ήθελες να συνεργαστείτε ξανά στο μέλλον;

Με την παραγωγή του «Τατουάζ» είχαμε μια καλή συνεργασία κοντά στα δύο χρόνια και ήταν το πρώτο μου τηλεοπτικό βήμα. Από εκεί και πέρα, το τι θα συμβεί στο μέλλον είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από εμένα ή από μια πρόταση που θα μου γίνει, θα το σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή.

Πώς ένιωσες όταν είδες τη ζωή σου αποτυπωμένη σε ένα βιβλίο;

Η αφήγηση μου στην Αυγή Σαββίδου και η πραγματοποίηση της έκδοσης αυτής ήταν κάτι που σκέφτηκα πάρα πολύ, δεν ήταν μια απλή απόφαση. Μοιράστηκα πράγματα που ο κόσμος δεν γνώριζε για μένα. Ήταν, όμως, μια συνειδητή απόφαση και ο κύριος λόγος αυτής είναι ότι ήθελα να είμαι ειλικρινής απέναντι σε ανθρώπους που και με στήριξαν και με στηρίζουν καθημερινά.

Πηγή: thestival.gr