Συνέντευξη στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν λόγω του κορονοϊού και στην ξαφνική διακοπή της παράστασης “Γιούγκερμαν”.

Σε είχα αφήσει σε… μαραθώνιο από τον “Γιούγκερμαν” στα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών” και σε βρίσκω σπίτι. Στηρίζεις κι εσύ το “Μένουμε σπίτι”, έτσι;

Απόλυτα, γιατί έτσι οφείλουμε να κάνουμε όλοι, με την απίστευτα ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού. Δεν χάθηκε ο κόσμος να κάτσουμε σπίτι μας και να υπακούσουμε σε μια τόσο σοβαρή εντολή, που μόνο το καλό μας προασπίζει. Είναι δύσκολο να τον “μαντρώσεις” τον Έλληνα, αλλά τι να κάνουμε που δεν γίνεται αλλιώς; Μένουμε σπίτι και απολαμβάνουμε όσα δεν χαιρόμαστε μέσα στον “μαραθώνιό” μας, που λες κι εσύ. Μένω σπίτι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου, κάνουμε καραόκε, παίζουμε επιτραπέζια. Το σκηνικό γύρω είναι άγριο, αλλά το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Και το χαιρόμαστε!

Πώς ένιωσες που έπεσε απότομα η αυλαία στον “Γιούγκερμαν” που έπαιζες στο θέατρο;

Ήταν απότομο και άγριο, σαν βιασμός. Μετά από δύο χρόνια επιτυχίας δεν αποχαιρέτησα τον ήρωα που έπαιζα. Ελπίζω να προχωρήσει μια κουβέντα που έχουμε κάνει να ανέβει ξανά για λίγες βραδιές μέσα στο φθινόπωρο.

Πηγή: thestival.gr