Το τελευταίο “αντίο” είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, το βράδυ της Κυριακής 23 Αυγούστου. Ο σπουδαίος ερμηνευτής κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου νοσηλευόταν, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, στο κοιμητήριο Κηφισιάς είχαν ξεκινήσει να καταφθάνουν στεφάνια στη μνήμη του από ανθρώπους που τον αγαπούσαν και τον θαύμαζαν. Ανάμεσά τους και ένα από τον διάσημο συνθέτη Μίμη Πλέσσα και τη σύζυγό του, Λουκίλα.

Η τελετή άρχισε στις 18.00. Η σύζυγός του, Μπέτυ Πουλοπούλου, και η κόρης του Άντα, βρέθηκαν από νωρίς στην εκκλησία, προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν και να δεχτούν τα συλλυπητήρια στενών φίλων και συνεργατών του σπουδαίου ερμηνευτή. Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και φορώντας μάσκες λόγω του κορωνοϊού, βρέθηκαν όλοι εκεί για να τιμήσουν την σπουδαία φωνή που σίγησε για πάντα.

poulopoulos.jpg

pou2.jpg

pou3.jpg

pou4.jpg

pou5.jpg

Φωτογραφίες: Intime

Πηγή: thestival.gr